Egy Au-pair Deutschlandban

Ebben az évben, 24 évesen, eljutottam oda, hogy kipróbáljam magam vagy inkább tanuljak. Főleg nyelvet. Na, meg persze, emellett új kultúrát és embereket ismerjek meg. Belevágtam az Au-pair szakmába. Lássuk, hogyan, mikor, hol, kivel, mit......

Friss topikok

  • Zsófia György: Meg tudnád adni az au-pair oldal nevét, ahol megtaláltad a neked való családot? (2013.02.27. 19:13) A kezdet

Linkblog

Oktoberfest és más finomságok

2007.10.08. 17:53 | Niome | Szólj hozzá!

    Szeretem a sört. A családban mindenki szereti a sört. És borsodi lány lévén, a Borsodit szeretem a legjobban. (Ez volt itt a reklám helye.)
    Mindenki úgy oda van a Szigettől. "Voltál már? Neeeeeeeeem? Ilyet kihagyni!" Kérem szépen! Ilyet kihagyni? Azt hiszem, hogy továbbra is ki fogom hagyni, mert találtam jobb és nagyobb fesztivált. Ugyan itt nem lépnek fel, alig befutott vagy már túlfutott sztárok, de jó szórakozás.
    Múlt hét szerdán, október 3-án itt ünnep volt. Nem dolgozott senki, hivatalosan pihenni kellett. Ennek alkalmából Anyu, Apu, Kicsi és Én, elmentünk, a Münchenben tartandó, immáron 174. alkalommal megrendezendő, Oktoberfestre. Munkaszüneti nap lévén gondoltam sokan lesznek. Sokan is voltak, de az itteniek szerint kevés ember volt.
Volt ott minden, mi szem-szájnak ingere, na és az adrenalin-növelő játékokból sem volt kevés. 55 méter magasan lévő körhinta, ciklon avagy looping (euro star), hatalmas óriáskerék, na meg persze kicsi is. Az idei évben, az egyik szombaton, csak azon a napon, 1 millió ember volt kint. Összesen a 16 nap alatt 6,2 millió ember, akik 6,7 millió liter sört fogyaszottak. Igen, ha jól számolunk, akkor mindenki ivott 1 liter sört, ami nem sok. Na, de mennyi gyerek volt kint? Kérem szépen! Ott aztán fel van öntve a garatra. Javasolni tudom, mindenkinek, hogy ezt a fesztivált, ne hagyja ki. Jövőre talán találkozunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyaupairdeutschlandban.blog.hu/api/trackback/id/tr34190347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása